Motion Identity

Motion Identity is een toegewijde filmstudio gevestigd in Amsterdam die zich richt op het creƫren en vertellen van verhalen voor organisaties die dagelijks werken aan een betere wereld. Bij Motion Identity vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan het behoud van een goed en gezond klimaat en milieu. Zodoende werken wij graag samen met milieubewuste partners en vinden wij het belangrijk om in onze films goed te laten zien hoe noodzakelijk het is om zuinig en duurzaam met de natuur om te gaan. Motion Identity maakt films voor bedrijven en organisaties die zich richten op de maatschappelijke en milieusector.

Product

Motion Identity maakt high-end films waarin we desgewenst documentaires, promoties en animaties verwerken. Wij werken met onze klanten samen aan het hele creatieve proces. Van storyboard tot opname, montage en animatie om een bedrijfsfilm te maken waarmee je kunt communiceren in de wereld van vandaag.

Wij

Motion Identity is opgericht door Toon Westra en Lars Berg. Ze leerden elkaar kennen op het HKU. Toon Westra is regisseur en editor, Lars Berg is cameraman en animator. Ze besloten samen te werken en richtten Motion Identity op. Lars en Toon zijn verantwoordelijk van regie tot opname en van montage tot animatie.

Toon Westra

Regisseur en editor

Lars Berg

Cameraman en animator

Tim van Dorp

Cameraman en Edit

Hunter Bussemaker

3D/2D Animator

Geert Schaap

2D Animator, Audio/Visueel Vormgever