EVEN VOORSTELLEN

Lars en Toon leerden elkaar kennen tijdens een kop koffie in de kantine van de kunstacademie, ze bleken een passie voor films maken te delen. Regisseur Toon en cameraman Lars besloten om samen films te gaan maken. Twee jaar geleden koppelden ze hun krachten onder de naam: Motion Identity.

Motion Identity is gespecialiseerd in high end bedrijfspromo’s. De wensen van de klant vertaalt Motion Identity naar een creatieve video. Een visueel visitekaartje waar geen tweede van bestaat.

Toon en Lars zorgen voor het gehele creatieve proces van een bedrijfsfilm; ze zijn verantwoordelijk van regie tot opname, van montage tot animatie. Binnen het duo heeft ieder zijn eigen specialisatie. Lars heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als cameraman en animator. Toon is de regisseur en editor.

BEKIJK PORTFOLIO

TOON WESTRA

Toon Westra (1983) is sinds zeven jaar actief als freelance filmmaker. Als de beste kan hij zowel visueel duidelijk maken waar bedrijven voor staan als een inhoudelijk sterke boodschap overbrengen. Zijn specialisatie ligt bij de duurzame energie. Toon wil graag wat bijdragen aan de wereld en is van jongs af aan geïnteresseerd in het onderwerp. Zo maakte hij eerder korte documentaires voor ECN, Siemens, Windcat Workboats en Alstom.
Ook op creatief gebied zat Toon de afgelopen jaren niet stil. In 2009 regisseerde hij de documentaire Kraken, waarom niet. Met de korte film Machine van de nacht, over het nachtleven van Amsterdam, won hij als cameraman het Nederlands Online Filmfestival in de categorie documentaire. In 2012 regisseerde hij de documentaire Zomer in Srebrenica die op het Nederlands Film Festival draaide.

LARS BERG

Lars Berg (1985) studeerde in 2008 af als film- en televisiewetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam en leerde de praktische kant van het filmen aan de Hogeschool voor de Kunsten (HKU) in Hilversum. Met de richting Audiovisuele Media specialiseerde Lars zich als cameraman en animator. Hierna werkte hij mee aan verschillende film- en televisie producties. Zijn grote trots is het multidisciplinaire project Paint waarbij live dans, muziek en film samen komen in een show die geprogrammeerd stond in de Brakke Grond en het Van Gogh Museum. Verder begeleidt Lars videokunstenaars van Veejays.com bij hun live performances in het van Gogh museum. De VJ’s brengen schilderijen door middel van animaties tot leven, die vervolgens metersgroot worden geprojecteerd in de centrale hal van het museum.

MOTION IDENTITY TEAM

Diede van Vree

Postproductie

Hunter Bussemaker

Allround Animator

Dick Berg

Mountainsfactory

Sven Olaf Berg

Interieur Visualisatie

Tim van Dorp

Camera & Montage
© Copyright - Motion Identity